Stalldag
Publicerat denJosefine

Hej, av en ren slump hamnade jag på din blogg och insåg att det är beteby stallet du brukar hålla till i , finns det några bra ridvägar bortåt vid stallet? Jag själv vet bara en väg som går runt travstallet som Micke har och sen till utkiksplatsen vid naturreservatet.
Mvh. :)

Svar: Hej :)! Ja vad roligt. Ja det finns rätt många ridvägar, svårt att förklara bra såhär men du kan rida bakvägen vid micke så du kommer ut vid karhygget, rakt fram på traktorspåret där kommer du fram till en stig som går bredvid en kohage, när du följt den kommer du fram till en "T" korsning av två stigar, en till en liten stuga där du kan rida förbi, finns en grind där som du kan öppna, sen kan du rida runt där förbi gårdarna och så. Rider du åt andra hållet kommer du ut till en grusväg som leder fram
Till beteby typ, först till samhället dock. :). Har du lite iallafall att rida på, tröttnar du på dem kan jag tipsa om mer. Ha det bra :-)
louiseURL:


Josefine

Den i skogen är den jag mena som är vid Micke men grinden vet jag inte riktigt vart den är, får kolla upp! :) Du får gärna tipsa om fler vägar om du kan dom i huvudet haha :D
Tack detsamma! :)URL:


Josefine

Hittade vägen vid huset Tack! Dock inte grinden^^ men säg gärna fler vägar om du kan dom och om du orkar :)

Svar: Grinden vid stugan där ,kan ibland vara öppen så man tänker nog inte så mkt på den då ;-)! Kan skriva lite ridvägar till dig imorgon om jag har tid :-)
louiseURL:


Josefine

Ah okej:) Vore jätte snällt! Alltid kul med nya vägar, blir lite trist att rida samma väg hela tiden.^^URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo