Underbar första advent🕯
Publicerat den

Ninna min plastmamma fyllde 50 så vi har firat henne fredag till söndag💟. I fredags så grillade vi och jag sovkvar på djurön, i lördags hade vi sushimys och igår så var vi hemma hos mina morföräldrar och umgicks samt gick ut och åt på lilla krogen. Supermysigt🙂❤️.
Idag så är det ett läkarbesök som står på schemat, i Linköping. Håller alla tummar och tår att rönken ser bra ut, om inte så vet jag inte vad jag ska göra .... eller det är inget alternativ om vi säger så 😬.
Ett sår som aldrig läker
Publicerat den

Känns som om det var 100 år sen jag såg dig men endå känns det som igår.
Jag vet att du alltid finns med mig men jag önskar du kunde få se allt jag gör och uppleva allt med mig.
Jag skulle ge bort allt jag har bara för att få ge dig en sista kram. ❤️

Jag saknar dig, mamma.
-
Publicerat den
Fem veckor kvar till jul
Publicerat den

Och jag har redan julpyntat 😂, och nästan alla julklappar är klara. Applåder till mig, faktiskt.
Det är så skönt att ha det klart så kan man bara ta det lugnt i december och slippa julstressen.

Idag så ska jag åka till stallet och sova över där tills imorgon. Alltså, jag ska inte sova i själva stallet 😁 utan jag ska övernatta hos Kim, Haha. Ska bli underbart att vakna upp på landet, helt tyst och underbart. 😍
Stallmys idag
Publicerat den

Idag så har jag varit ett par timmar i stallet. Pussat på min favorit skäck som jag även ramlade av förra veckan. Trots det så tycker jag om henne mer och mer🤓. Idag när Jossan gick med henne mot stallet och jag gick bakom, så ropade jag hennes namn, då vänder hon sig om och kollar på mig och började skrapa med hoven och sen gå emot mig. "Typ, kan du snabba på eller?" Invalido 😂 du går för sakta.
Men efter 8 äpplen i stallet och lite borstning och pyssel så longerades Lucy av Jossan i ridhuset. Skönt att hon hålls igång även fast hennes ryttare inte är igång 🙄. Längtar tills jag får rida henne igen... Lär ju dröja en månad till eller två.

Bilden är ifrån i somras..
Länge sen sist.
Publicerat den

1 November idag och tiden bara springer förbi. Idag är det exakt en vecka sedan jag ramlade av en häst och skadade ryggen. Tur är så kommer det läka ihop men det tar ju sådan tid... Men från att inte kunna gå och knappt röra mig utan att gråta så kan jag nu ta mig upp ifrån soffan och gå själv✌🏼️. Smärtan är i perioder men värst just nu på morgonen, natten och kvällen. På dagarna går det riktigt bra och rör mig nästan lite för mycket tror jag. 😇

Kommer börja blogga endel nu igen eftersom jag har ju inte så mycket annat för mig.😂 trodde inte att jag var en rastlös typ men jävlar vad tråkigt livet är som sjukskriven och halft sängliggandes.