Midsommardagen ❤
Publicerat den

Trevligaste och framförallt sjukaste kvällen/ natten i lördags på väldigt länge.

# shots, bålhäv,slagsmål, båtåkande, rädda sofie, hängde med en kåt vakt, jagad av sjöpolis i 45 minuter, stukad armbåge, champagne, fast i ramsdal, räddad av mina två favoriter (förtillfället), krök igen, dans på bord. Sen bilåkande hem till Sofie.

Bilder osv får komma upp senare ;-)!
För trött för det nu.

Puss




Midsommar ❤
Publicerat den

Lite småfull sådär och glad över en underbar kväll. Kan man säga så? Gör det endå. 4 viol shots och fem öl senare mår jag bra iaf ;)! Sluta dricka nu när jag är som i bäst form. Pga att jag ska köra imorgon bitti! Mmmmm :)))

Ska bli så jävla kul imorgon :-D. Idag var första gången på TVÅ månader jag druckit. Bra va!!!?? Grymt gjort av mig.

Nu ska jag ta en cigg och sen sova sött i sängen. Hoppas ni haft en underbar dag :-)! Puss & kram




- dead
Publicerat den

Känner mig pigg men kroppen har dött och huvudet ramlar snart av pga huvudvärk. :-( inte kul.

Har iallafall badat i poolen idag, lite varmare än sist , 22 grader nu och 18 var det då. Nästan så jag fick kramp idag med haha ;) kroppen är inte van vid sådan kyla! Men lite småskönt var det endå.

Nu måste jag försöka sova bort huvudvärken. Puss




- powernap
Publicerat den

Älskar tuppisar, bästa som finns. En halvtimme sovis om dagen, är bra för magen. ;-)

Efter det blir det biljettköp, powerwalk, firande av moster, powerwalk hem igen och sen en löpningsrunda med soffanboffan. Ska äta glass med frusna hallon imellan oxå 😋. Mums

Xoxo

( och nej, ansiktet är inte sådär blekt, solen skiner mig rakt i ansiktet ) sådeså ;-) haha.




- Goodmorning
Publicerat den

Fryser som om det vore 10 minus ute :-( fy. Är så glad att jag sover med duntäcket året, skulle dö annars.
Dötokig som jag är, haha. Nä förtidigt för det där.


Hoppas ni får en fortsatt trevlig morgon, även fast ni alla ligger och grisar vidare i sängen ;-).




Xo
Publicerat den




- haha
Publicerat den

Tjockisarna ett & två.




- Yesterday
Publicerat den

Fikamys med per och en pw runt strömmen. Supertrevligt :-). Efter det blev det en till pw nästan direkt med Sofie runt stan. Sen kollapsade jag och dog lite ;-)!

Idag var jag på gymmet vid 07.10 , dödstrött men viljan att bli fit väger mer än att sova. Såäääree. Sen har jag bara softat runt hemma, handlat på systemet och hittat ett linne till midsommar. Typ så :-). Hoppas ni haft en bra dag.

Puss




-
Publicerat den

You make me fall, even in my dreams ✨.




ZzZ
Publicerat den

En mils pw med Sofie och löpnings intervaller. Jävlaaaaar vad seg jag blev efter det haha. Men påt imorgon igen! Blir eventuellt gym imorgonkväll med.. Konstigt med gym så sent men bättre än inget alls.

Nu sovtajm. Godnatt :*




-goodnight
Publicerat den




- a sky full of lighers
Publicerat den

Så jävla rädd. Rädd för att känna att hjärtat rasar igen, att jag förlorar något, igen. Rädd för att någon närstående ska gå bort, igen. Vill aldrig aldrig aldrig uppleva det, igen.

Kläder, dofter, låtar, bilder och hela mitt liv två år och bakåt. Påminner mig om dig. Jag är ledsen för att mina syskon aldrig får uppleva hälften av vad jag fick med dig.

Jävlar vad arg jag blir ibland.




- fitnessaddict
Publicerat den

Sjukt bra pass idag. Vaknade omotiverad, trött och jävlig. Men tack vare min inspirationskälla www.perekbjorn.blogg.se så pallrade jag mig upp och köttade skiten ur mig själv. Körde även 15 min extra för jag ville ha bilder ;-) mm.

Har även hittat den värsta magövningen i min livshistoria. Ni får veta mer om den i nästa inlägg.

Puss




Om blickar kunde döda
Publicerat den




Lördag ❤
Publicerat den

Ökat på brännan ungefär 3 snäpp. Badat, haft sovmorgon & laddar upp för en taconight med johanfalk - kodnamn Lisa, mys. Med la familia såklart.

Är faktiskt inte ett dugg sugen på krök alls. Har hållt snart mitt 2 månaders nykterist mått ;-). Nästa alkohol intag sker på midsommar! Inga undantag. Tränar och är i ett bra allmäntillstånd istället. ;-)! Må dåligt ni som får i er 200000 kalorier på en partykväll.
MMM.

Nu blir det en PW!

Puss




- train hard
Publicerat den

Står i trosor och blir hämtad om 15.
haha äsch, blir nog bra det här
;p

Aptrött är jag med.




Sleep tight ❤
Publicerat den




- torsdag
Publicerat den

Trött som en gnu så är måttligt skönt att lägga sig i en nybäddad säng. TYP bästa på hela dagen ;-).

Sofie min sköna vän ställde det roliga ultimatumet : följer du med till stegeborg så följer jag med på bråvalla. Hahah. Ja. Som sagt, älskar mina vänner ;-). En tredagars på bråvalla och en midsommarnatt i stege är väl inte fel på något plan.

NU: sleepmode.




Goodmorning ❤
Publicerat den

Tröttare än tröttast. Ångrar att jag sa ja till jobb idag bara för jag vill sova haha. ;)

Hoppas ni får en fin dag!

Bless




!
Publicerat den




-
Publicerat den

Förra veckans träning, jaaaaa. Den var mycket bra, kommer dock inte ihåg exakt vilka dagar jag tränade ;-)!

Gymmade 4 gånger, stallet 1, och 1 PW hann jag med. Plus så jobbade jag alla dar förutom torsdag. :-) mm. Duktigt av mig. Denna vecka har inte varit lika intensiv, varit på gymmet en dag bara, vilket var idag haha. Men fredag och söndag blir det i vilket fall. Om jag inte sjuknat in i nån macpan sjukdom. Vilket jag inte hoppas ;-)

Puss




- kärlek
Publicerat den

Älskar mina vänner så fruktansvärt. Som får mig att le och skratta åt allt :-)! Ville bara säga det ;-) mm.

Gårdagen blev filmmys med Andy och jullan. Blev fakepizza och popcorn (shame on me). Idag åkte vi ut till kvarsebo, sola och badade (mitt första dopp för iår) i Sverige alltså. ;). Men det var skönt när man väl kom i haha.

Nu blir det sovtajm och klockan ringer 05.50, då blir det gymmet <3 <3. Taggad redan :-)!

Puss & godnatt.




Life
Publicerat den

Fick ny träningströja igår som jag invigde idag av plastmammis. För jag jobbade åt henne i fredags förmiddag. Är hon inte för underbar eller ?:-).

Blev iallafall ett mag, rygg och biceps pass idag, lite triceps också. Blir så jävla långrandigt att bara köra mage en dag och bara armar den andra. Kanske blir mer och bättre resultat då kanske? Jag vet inte. Men eftersom det är segt att få så mycket mjölksyra hela tiden så byter jag kroppsdel och kommer tillbaka till mage igen tex. När den lagt sig, bra va ;-)? Funkar rätt bra för mig.

Nu ska jag sova, har satt tvätt-tid imorgon 06.00 - 11.00 , det var den sovmorgonen ja!

Puss




- oj oj
Publicerat den

Missat att uppdatera något förjävligt. Ber om ursäkt för det ;-)!

I torsdags var jag ledig vilket började med en morgonträning, sen solning och glass med fina familjen och fina Sofie ute i Söderköping. Efter det blev det sushi och filmkväll :-)! I fredags blev det morgonträning igen innan jobb i djuraffären och sen fredagsmys
Med familjen igen <3.

Idag så har jag tagit fetaste sovmorgonen ever ;) 09.40, sååå skönt. Sen har jag solat hela dagen iprincip med babyolja och rapsolja. Kan säga att jag inte är blek längre ;-) haha. Sen har vi ätit tacos och jag har dämpat mitt chokladbesvär med Riesen. ;-)

Imorgon blir det tidig familjeträning innan ledig dag i Solstolen igen.

Puss




-
Publicerat den

mm




- onsdag
Publicerat den

En ännu bättre dag idag :-)! Sålde en nymfparakit till en gammal barndomsvän som jag inte träffat på miljarder år, hade lite catchup och vips så var klockan 18.00. Tiden gick väldigt fort idag haha. Hade sedan filmmys kväll med soffis med ugnsbakade äpplen och vaniljsås och sen åt vi wook ;). Bra med förrätten först ju haha

Imorgon blir det familjedag med morgonträning, smultronstället, kinamat och filmkväll. Älskar min familj något så
Enormt
<3 synd att pappa är på Sweden rock så han inte kan vara med. Men men :)

Nu godnatt!!!

Xo




- tisdag
Publicerat den

En riktigt bra jobbdag idag, mycket folk, mycket djur och så. Mindre flyt med att mina händer ser ut å varit i krig ... Blivit attackerad av fåglar i två dar nu, blödigt över kassan och ja haha. ;) men har endå bästa jobbet så det kan jag stå ut med.

Nu blir det sovtajm och ladda upp inför ännu ett 9-18 pass imorgon :-). Puss & sovgott




<3
Publicerat den

Bra jobbdag som avslutades i solens tecken i stallet :-) med massa mys. Mockade och red sen ut på en skogsritt med Josse och lamell och jag på tingeling. Och dem va så duktiga <3. Jag ramlade även av haha så ska bjuda på tårta nästa gång (mm) kul. ;-). Tur så var det inte så långt ner till backen hehe.

Nu blir det sleepmode deluxe. Hoppar träningen imorgon eftersom jag jobbar 9-18. Så får bli en pw istället :-).

Puss




Check ✔
Publicerat den

Mördarpass så jävla check och så död nu.

Brorsan smygfota mig och ja började as garva och nästan ramlande ner. Mm man ska ha kul på gymmet oxå ;) blod, svett och skratt!

Vad gjorde ni imorse ;)?