Shit
Publicerat den

Kan inte somna haha :(. Tankarna och funderingarna flyger runt i huvudet, nervös, förväntansfull, taggad och rädd på samma gång. The big day inträffar om exakt 7 dagar... Sista fredagen på svensk mark, på ett bra tag.

Vet iallafall att mina trogna finaste vänner har lovat att hälsa på mig, även min finaste bästa familj. Så det känns endå bra. Min vapendragare Emma har jag ju med mig så det kan nog inte bli bättre iallafall. Yes

Gårdagen, vilket var juldagen. Julfirande hemma hos mig med syster med familj + pappa. sedan julfirande hos plast mormor&morfar. Sist men inte minst julfestmys hos Sofie med julklappsspel och sprit! Fest överallt tills (jag) hamnade på Hugo tillsammans med mina saknade fina grabbar. :-) helt okej kväll även fast jag hade en sjuk huvudvärk haha 😌... Måste även påpeka att jag tycker det är roligt när vissa (ni vet vilka ni är) dissar sina vänner för era pojkvänner, ÄNNU än gång. Jag åker liksom om en vecka och ni kan inte lämna era killar en jävla kväll? Sämsta jag varit med om, allvarligt. Åååh blir så förbannad. 
Men det roligaste & bästa av allt är ju karma alltså. 
Och jag lär luta mig tillbaka och le som aldrig förr.


Merry christmas🎁✨
Publicerat den


Snyggaste ja vet
Publicerat den


Reunion
Publicerat den

Sjukt att träffa mina pinglor igen, glada var vi & fulla blev vi ;-)! Härlig  början på helgen som avslutades med familjen i Nyköping. Klä gran, julpyntade, åt gott och ja. Älskade familj :)


@right now
Publicerat den


Jotack 😏
Publicerat den


Livet börjar ordna upp sig, so far so good. Både jobb&boende börjar klaras upp inför mitt & Emmas äventyr. 😊 Lättnad.

Mammamys
Publicerat den

Efter en jobbig och tragisk morgon då Lilljunior hittades död i buren :,( så avslutar jag och mamma-mu dagen med lite kvalitetsmys. Känns som om hon med känner att någonting fattas ... 

Dagen i stallet har gått bra, red över bommar med hoppsan för första gången och trots hon bockade en men djävulsk gång så får hon en guldstjärna.

Nu är det godnatt som gäller och hoppas på en bra morgondag.

Puss 

-
Publicerat den


#boom
Publicerat den


In your faces
Publicerat den

Kärlek i all ära, men till nån jävla måtta? Allvarligt.

Nykära gulligull människor ni vet vart dörren är. Likaså mina "vänner" som väljer ett fast ligg istället för sina vänner, ni vet med vart dörren är! 

Så, skönt, får av mig lite aggression ;-)! 

Pussdå
Måndag osv.
Publicerat den

Hemmadag. Bakat, beställt julklappar, nyår och juldagen klänningar, lagat mat, sökt tre miljoner jobb i N med Emma och sist men inte minst en promenad med mallan i vider kylan. :-) 

Har tagit en långdusch nu och målat naglarna. Känner mig rätt klar för idag haha så godnatt ;)! 

Juste, åt min första frukost i min nya säng imorse med, MYS!
Några bilder är sen gårdagen med så ni vet ;)!2advent
Publicerat den

Skulle aldrig lämnat hemmet på djurön igår haha. Svullen fot , hundra hästar lösa och sönderfrusen senare så kom jag hem. 
Drog till emma&frida för adventmys, julskinka, paketinslagning och bara mys. Kärlek ❤️


Torsdag kväll
Publicerat den

Dagen har bestått av, Jobbelijobb i djuraffären, sen stan med emma&madde, betalade min säng och åkte hem. :-) ett par timmar senare fick jag besök av mallan. Det blev pepparkaksbak & matlagande. Myspys. :-)

Imorgon vankas en helt ledig dag, ny säng ska levereras till mig och sen Stallis såklart. Eventuell utgång/filmkväll blir det också, haha vilken blandning. ;-)

Nu dax att sova. Puss & kramHello december
Publicerat den

Bakisdag, adventshoppande med Bea + stallet. Nu soooooova

Xo