@tröttaste tjejen
Publicerat den

Gick sådär att somna igår när Robin var ute på krogen haha. Är van att han ska sova på mig ... Somnade runt halv 2 så gick inte upp förrän 06.30 😌 PIGG TJEJ, inte.

Aja. Bara tagga till jobb 08.00-15.30. Skönt att jag får sova som en gris imorgon.

PussNew things in life
Publicerat den

Mycket nytt sker i mitt liv. Mitt livs första pojkvän, min första riktiga lägenhet, bli sambo MED min pojkvän. Går jävligt fort nu men med tanke på våra boförhållanden så känns det inte mer än rätt. 😋

En vecka kvar sen drar vi till øverliveien 50 😃
<3
Publicerat den

Gosen. Du är fin


Pepp
Publicerat den
Som vanligt så somnar man runt 1 när man ska upp halv 6. Fyyyyfan vad trött jag är. -.- försöker peppa mig själv till jobbet men idag känns sängen bättre 🌞😴.

Häpp, time 2 fix :) Godmorgon
Publicerat den

Underbar helg har det varit :)! Jobbade tills lördag em. , efter det så drog jag till Hovedøy ( en ö). Med Robin, Christian Louise Hanna och Linn. Superfin kväll med grillning, solnedgång, massa gott vin, fint sällskap och ja. Bara fint. Jag Robin och Chrisse tältade kvar till söndag. Blev årets första dopp i havet också ;), plus  så har JAG bränt mig som fan, brukar iprincip aldrig bränna mig men nu jävlar haha. Oskönt är vad det är :) tack Gud för after sun.


Ligger i sängen och försöker tagga till jobb 8-14.30. Men går sådär ... Är såååååååå trött, skulle kunna sova i dagar. Men nä.
Igår kväll så hjälpte jag Robin att städa sitt helvetesrum -.-' ungkarlslyan är putsväck ;). Nu är det skinande rent, kläderna är på sin plats, tvättkorgen har krympt, & disken är diskad. Fy fan vad långtid det tog. Var klar runt 12 inatt ... Men men.

Nu är det dax att fixa iordning mig litt ;)

Puss :)


Music
Publicerat den

Grym jävla låt. 


Yeaaah
Publicerat den

Helgen hemma var underbar som alltid. Nu börjar en ny helg och jag jobbar ;-)! Men är dock ledig sön-mån. Så blir helg vilket fall :-)! Nice 

Går bra som fan på jobbet (lovee) känner jag bara. Skönt, härligt, roligt och så :)!

Nu är det strax natta. Börjar skapligt imorgon.

Puss