@ död
Publicerat den

Känner mig nästan full, så trött är jag. Ont i hela ryggen och det blir bara bättre, jag ska ta med bordet på 10000 kg till jobbet (Y).

Du kan kalla mig king, haha. Nae men happy friday, let's go!






<3
Publicerat den




LoveU <3



One day left
Publicerat den

Till HELG!!!!!!!

Fyfan, imorgon är det hög effektivitet som gäller så jag får komma hem skapligt. Äta en god middag med sambon och bara relaxa med en lååååång dusch och mys. yeah. :)))

Efter en långdag nu så kryper jag ner i en varm säng i en väldoftande rum av nytvättade kläder <3 mys.

Sovgott :) puss






Godmorgon 💤
Publicerat den

Tröttmössan försöker göra allt för att inte somna om, så blev tända ljus och ett blogginlägg. :)

Ha en fin dag, puss






Goodnight 💤💖
Publicerat den





Goodnight. 06.20 ringer klockan #yeah. Puss



Onsdag #yeah
Publicerat den

Sjuk sjuk och åter sjuk. #kul#liv

Blev att vara hemma idag pga mitt tillstånd. Gårdagens jobbdag var helt okej, bättre än i måndags. 

Ja det var väl det haha. ☺️

Puss






#kul
Publicerat den

1 sälj på 9 h , men vadårå? 250 kr för en hel dags arbete är mer än vad kineserna får för att odla ris. Om vi nu ska vara positiva ...

Umgåtts med grabbarna, ätit flingor och broccoli till kvällsmat samt tagit nattciggen i fönstret. Känner mig rätt klar med denna dag.

Godnatt påer


Happy tjej, eller?



Godmorgon princess
Publicerat den

Måndag och är jävligt pigg endå, vad hände?!. Har iallafall lärt mig att låsa dörren nu ordentligt innan man ska sova. 05.50 öppnas våran dörr av en man i rasta flätor som undrar hur han kommer ut ifrån lägenheten??? Okej ???
Finns lixom bara en dörr så antar att han hade rökt på eller nått.

Aja , morgonrutinerna börjar sitta nu iallafall :), KAFFE!!! Först, sminka sig, röka, sen laga mat till jobbet och sen frukost!! 

Nähä dax att äta upp frukosten och klä på sig :-)! Puss nu










Sunday
Publicerat den




En vecka avklarad på nya jobbet, skönt att jag har ett underbart team som ger en sån positiv respons så man orkar köra lite till.
Nu ska jag NJUTA av min lediga dag med att inte göra ett jäkla skit 😃. Ska bara deeeeega. Imorgon är det dax igen , #yeah

Puss 



☝️
Publicerat den


Men ääääärligt, ge mig en till ledig dag :((((






Fredag jag älskar dig
Publicerat den

Så jävla mycket kärlek över att det äntligen är helg har jag inte känt på länge. #SOVA # YES


Satte 10 sälj idag på jobbet ed, så ni vet. Puss






Dag 3 ✔️
Publicerat den

Ska tamefan i hela fan sova nu. Grinat i 2 dagar för det här jobbet. Att byta roll från service "säljare" till face2face säljare är ingen hitt på något plan. Svindåliga arbetstider 08.30 -17-18-19-20-21-22-23-00.00.  Och oftast reser vi iväg ( vissa resmål tar 2 h att åka till ). Jag har iförsig inte fått några direkta krav på hur mycket jag ska sälja än eftersom det är min 3e jobbdag, men Emma ska sälja minst 10 sälj PER dag. 

Ja, gårdagen var iallafall på topp 10 sämsta dagarna i mitt liv listan. Om inte topp 5 alltså. Inte gråtit för något sånt här på säkert 4 år. Speciellt inte i jobb sammanhang....

Nä, sova var det ja :) #yeah

Sovgott







Så fuuuuuck you
Publicerat den

Om du kommer till mig, nästa gång Anja är ledsen. Haha

Lite PH humor i min sorgliga, sämsta, värsta jobbdag eeeever.
Men nu ska jag sova , skönare än aldrig förr, jag lovar er.

Hej






Yeah
Publicerat den




Nu frukost 😃 om nu Emma kan vaaaakna 😐. Största tröttismössan i mitt liiiiiiiv <3

Puss 





Oups
Publicerat den

Dålig uppdatering deluxe. Men denna vecka har det inte hänt något speciellt kul endå. Agerat hemmafru är väl det enda :-).

Gårdagen bjöd på fest (igen) helvete vad alkohol som flödar i Oslo på helgerna. Speciellt tequila haha. Rolig/sjuk/ annorlunda kväll endå. Delade säng med en 80 kg kille i ett 30 grader varmt rum. Rekomenderas inte !!!!!!! Det resulterade i 1,5h sömn ungefär lite drygt. Emma sov iallafall skönt , kul för henne 😌 haha.

Ska försöka somna typ NU så jag vaknar pigg, glad & utvilad imorgon inför första riktiga jobbdagen :-)! 

Puss på eeeeer






Onsdag
Publicerat den

Igår så fixade jag skattekort, och jag är inom 5 dagar utskriven ifrån Sverige och inskriven i Norge. Känner mig förväntansfull, ledsen , glad, ensam , saknad och lycka på samma gång? Separationsångest lite också haha vafaaaan. 

Jaja, känner att jag klarar det här bra endå :)))!

Snökaos är det ivarjefall i Oslo, snöar konstant. Ifrån 10 plusgrader till 12 minus och snö på mindre än 3 dar bara yeeeeaaaah. 








Lördagens party
Publicerat den

Galet som sagt. Finns mest videor men några bilder kom till iallafall ;-)!










Måndag och så
Publicerat den

Emma har sin första jobbdag och jag har umgåtts med Marcus en sväng nu på förmiddagen :-). Jag börjar jobba om exakt 7 dagar , wiiii. ;) haha. 

Sjukt också hur mycket pengar som går åt här 😌, jaja. Vi var ute i lördags också, först förfest här, sen till aker brygge på fest, sen till nattklubben Nox o sen på efterfest hos våra blivande chefer. Blev några tequila för mycket men fan det var roligaste kvällen på länge!
Gifte mig också på krogen ;) träffade sötaste killen haha, han var norsk så förstod ungefär ett ord men gifta oss förstod jag ivarjefall. 😜
Nääää nu måste jag laga mat :) vi hörs. Puss






ET
Publicerat den




Hittade en fin målning när vi gick en PW runt Oslo ;-)! 

Har fått mycket gjort idag endå, fixat norsk mobil, fixat cvn, fått arbetsintervju, varit på tacomys hos Marcus. Och ja :-) mysdag.

Nu blir det sova , puss 



Ååååååh
Publicerat den

Somnade inte föräns efter 2 inatt heller, astrött igentligen men gick inte att sova, vad är det som händer? :(
Ställde klockan på 9-9.30 så gick upp och duschade tills jag la mig i sängen igen vid 10 (a), trött tjeeeeej nu.

Blir att dra till den norska arbetsförmedlingen idag för att fixa till Cvn samt skriva ut :-)! Sen ska vi besöka restauranger -.- jobbigaste men också mest välbetalade jobben här Oslo, vad jag hört.. :-)
Har eventuellt ett försäljningsjobb på G som vi väntar svar ifrån idag. Ska bli spännande :) måste få in ordentliga rutiner nu känner jag, det här håller inte haha.

Nääää :) dax att göra iordning sig

Puss






Dag 5
Publicerat den

Köpt vårat första 24h åkpass, så blivit både tunnelbana&buss idag till och från köpcentret :-). Har sökt ungefär 10 jobb och dem jag pratade med var intresserade speciellt Ica och Ginatrikot 😃. 
Hååååååller alla tår nu, vill ha jobb innan veckan är slut!!!!!!

Ska inte göra misstaget idag att somna i sängen i 2h (a) även fast jag skulle behöva en vilostund efter mina 6h sömn 😌. En killkompis kommer visserligen hem ifrån sitt jobb snart och då ska vi ta en cigg. Så får hålla mig vaken etag till ☺️.

Puss nu.






ZzZ
Publicerat den

Trött tjeeeej. Somnade 04.15 inatt och vaknade vid 9, somnade om till 10 😌. Lite små ångest eftersom vi skulle upp tidigt idag juuuu!!
Jaja, affärerna är öppna till 22.00 varje vardag här, och då menar jag klädbutikerna. Mataffärerna stänger väl vid 01.00 på natten och öppnar 4 h senare ;-)! Känns som att va utomlands på riktigt. Haha

Nu är det kaffetiiiiime :-)






Dag 4
Publicerat den

Oj oj :) förlåt för dålig uppdatering och så. 

Igår var det dödag i Oslo , inget är öppet förutom 7eleven :-) å iprincip alla är lediga. Här i boendet så har vi städdag varje söndag, så igår fick jag städa allt själv 😌, visserligen bara hallen och vårat rum, men dammsuga och skura golv är så tråkigt haha. Emma satt på en resturang och drack vin -.- medans jag agera hemmafru med laga mat, tvätta,skura och ja ;-)! Haha äsch

Idag blir det Ikea och köpcentrum längre bort för jobbsökande och shoppande. VILL ha jobb nu :-) hoppas alla chefer är här nu bara.
😛 nu måste jag dra, Emma ropar. Puss puss






På plats!
Publicerat den

Äntligen, nu är våra liv uppackade i dubbelrummet som vi kommer bo i dem
Närmsta månaderna 😃. Kan säga att det är skönt att Emma är med, hade aldrig klarat mig här en dag utan henne asså ;-)! Haha. 

Igår så mötte vi upp Emmas vän Markus  som visade oss runt i stan :-), vi käkade även middag på Vapiano och sen tog vi en glas på Hard rock café. 

Idag blir det handling till rummet,
Och jobb sökande :-)!!

PUSS










En av mina finaste stjärnor
Publicerat den

❤️






Sista natten i Sverige
Publicerat den

Ja som sagt, ligger i min underbara säng för sista gången på en väldigt lång tid.  Imorgon är det ju " The big day " så att säga. 😃
Är lite nervös för känns som jag glömt någonting .. Med packningen alltså haha. Har till och med packat med mig mat nu så vi står oss en vecka åtminstone ;-)! Eeeeh ja, min resväska väger ca 40 kg. Och ryggsäcken (den stora ) väger väl 10 kg iallafall. Och laddarna, tandborsten och ipaden + mitt duntäcke är inte ens nerpackat än. Äääääälskar de här ;) haha.

Tur att jag har min vapendragare med mig till Norge 😃 bästa alltså.

Nu är det puss och godnatt ☺️uppdaterar med ett inlägg på tåget imorgon.

Puss puss

O







Nyårsdagen
Publicerat den

Blev häng med bästa grabbarna heeela dagen :-)! Danne& Ag följde till och med till stallet och myste med djuren samt tittade när jag red ;-)! Sen blev det tacos&filmmys hos mig. Och dem är fortfarande kvar 01.05 😌😌😌! Äsch, mysigt att ha sällskap.

Puss o kram 






Happy new year❤️
Publicerat den




Mycket bra nyårsafton med underbara människor ❤️. Middag och mina bästa tjejer sen hem där det blev fest. ❤️ Thailands "ballonger", champagne, roligt folk, raketer. Ja :) kan inte bli annat än bra. Puss

(Är på G att sluta röka oxå) vilket var mitt nyårslöfte :-)! Plåstrens funkar o har bara rökt 4 cigg idag! 😃 aaaasa glad. 

Imorgon blir det storhandla inför Norge, packa, skriva ut Cvn, lämna marsvinen :(, hämta saker hos Frida, pussa på mina tjejer och kvalitetstid med bästa pappa!