Shit
Publicerat den

Kan inte somna haha :(. Tankarna och funderingarna flyger runt i huvudet, nervös, förväntansfull, taggad och rädd på samma gång. The big day inträffar om exakt 7 dagar... Sista fredagen på svensk mark, på ett bra tag.

Vet iallafall att mina trogna finaste vänner har lovat att hälsa på mig, även min finaste bästa familj. Så det känns endå bra. Min vapendragare Emma har jag ju med mig så det kan nog inte bli bättre iallafall. Yes

Gårdagen, vilket var juldagen. Julfirande hemma hos mig med syster med familj + pappa. sedan julfirande hos plast mormor&morfar. Sist men inte minst julfestmys hos Sofie med julklappsspel och sprit! Fest överallt tills (jag) hamnade på Hugo tillsammans med mina saknade fina grabbar. :-) helt okej kväll även fast jag hade en sjuk huvudvärk haha 😌... Måste även påpeka att jag tycker det är roligt när vissa (ni vet vilka ni är) dissar sina vänner för era pojkvänner, ÄNNU än gång. Jag åker liksom om en vecka och ni kan inte lämna era killar en jävla kväll? Sämsta jag varit med om, allvarligt. Åååh blir så förbannad. 
Men det roligaste & bästa av allt är ju karma alltså. 
Och jag lär luta mig tillbaka och le som aldrig förr.

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo